Ви благодариме на интересот за нашата Групација. За да поставите прашање, да оставите коментар или да дадете предлог Ве молиме контактирајте не.

САРАНТИС СКОПЈЕ ДООЕЛ
Бул. Борис Трајковски б.б.
1000 Скопје
Тел. и факс 2700 551, 2700 553
e-mail: sarantis@sarantis.com.mk


Полињата означени со * се задолжителни.