WASH & GO

WASH & GO

САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА СКЛУЧУВА ДОГОВОР ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ЕКСКЛУЗИВНА ДИСТРИБУЦИЈА НА БРЕНДОТ WASH & GO НА ТЕРИТОРИЈАТА НА НЕЈЗИНОТО ПРИСУСТВО.

ГЛОБАЛНО ПРИСУСТВО

ГЛОБАЛНО ПРИСУСТВО

НАШАТА ГРУПАЦИЈА ИМА ВОСПОСТАВЕНО ЗНАЧАЈНО ГЛОБАЛНО ПРИСУСТВО ПРЕКУ 9 ПОДРУЖНИЦИ ВО ЕВРОПА И ИЗВОЗ ВО 35 ЗЕМЈИ.

ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ASTRID

ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ASTRID

СО ЦЕЛ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНО ЗБОГАТУВАЊЕ НА СВОЕТО ПОРТФОЛИО СО НОВИ БРЕНДОВИ, САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА ГО ЗАВРШИ ПРЕВЗЕМАЊЕТО НА ЧЕШКАТА КОЗМЕТИЧКА КОМПАНИЈА ASTRID T.M.

САРАНТИС БРЕНДОВИ

  • Добродојдовте во светот каде 100% природните состојки се спојуваат со прекрасни текстури и пријатни...

  • Carroten беше роден во раните 1980ти и од тогаш порасна во најомилениот производ на потрошувачите...


  • 15 години по
    првото стартување, STR8 останува вашиот најдобар сојузник...

  • Биди своја ... толку различна, живеј според своето расположение и желба!


  • Гледајте низ себе! C-THRU мирисите се адресирани кон модерната жена која е разиграна...
  • Orzene Beer линија за грижа на коса, збогатена со еликсир за сјај, ја трансформира Вашата...

Колачињата се важни за непречено извршување на страницата и за подобрување на вашето онлајн искуство. Кликнете "Прифати" за да продолжите или изберете "Дознај повеќе" за да ги видите деталните описи на колачињата.
Дознај повеќе Accept Cookies