Сарантис Скопје ДООЕЛ

САРАНТИС СКОПЈЕ ДООЕЛ е основана во 1997 година со седиште во Скопје. Нејзина главна активност е трговија и дистрибуција на сопствени брендови како така и на брендови кои ги дистрибура како што се производи за домаќинство и козметика. Компанијата ја дистрибуира сопствената козметика STR8, C-THRU, BU, ELODE, BIOTEN, ORZENE и CARROTEN како и своите производи за домаќинство FINO, TOP STAR, AFROSO, TUB.O.FLO и CAMEL. Дополнително, компанијата дистрибуира и производи за кои има соодветни договори, како што се производите за грижа при перење DYLON и парфемите на ANTONIO BANDERAS и SHAKIRA.

Во активностите на компанијата исто така е вклучен и извоз за Косово.

Колачињата се важни за непречено извршување на страницата и за подобрување на вашето онлајн искуство. Кликнете "Прифати" за да продолжите или изберете "Дознај повеќе" за да ги видите деталните описи на колачињата.
Дознај повеќе Accept Cookies