Ако сакате да станете дел од нашата Групација, Ве молиме пратете CV на овој e-mail sarantis@sarantis.com.mk, или пак пополнете го формуларот.

CV образец

Колачињата се важни за непречено извршување на страницата и за подобрување на вашето онлајн искуство. Кликнете "Прифати" за да продолжите или изберете "Дознај повеќе" за да ги видите деталните описи на колачињата.
Дознај повеќе Accept Cookies