Одговорност на работодавачот

 

Основната грижа на САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА е здравјето и безбедноста на нашите вработени.

 

Покрај тоа, ние не дискриминираме и не можеме да толерираме било каков вид на малтретирање. Напротив, ние ги почитуваме нашите вработени, кои што се обележје на иднината на нашата компанија и успех.

 

Ние ја земаме во предвид ефикасноста од соработката и тимската работа, без воопшто да заборавиме на моќта на секој поединец и важноста на човековите права.

 

Нашата Групација ги признава особено социјалните, културните и други локални обичаи на земјите каде што делува, се додека тие не се против законски или против правилата и прописите на Групацијата.

 

Конечно, САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА промовира здрав баланс помеѓу работното место и личниот живот.

 

 

Колачињата се важни за непречено извршување на страницата и за подобрување на вашето онлајн искуство. Кликнете "Прифати" за да продолжите или изберете "Дознај повеќе" за да ги видите деталните описи на колачињата.
Дознај повеќе Accept Cookies