Одржливост на животната средина

САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА ги задоволува сегашните глобални барања за заштита на животната средина и одговара на климатските промени со инкорпорирање на одделни функции и практики во општата стратегија на Групацијата.

 

Ние сме посветени на решавањето на современите еколошки предизвици, преку најефективна употреба на енергијата и природните ресурси, широка употреба на обновливи извори на енергија, соодветна за управување и минимизирање на создавањето на отпад и производство на еко-пријателски производи

 

Од 1998 година, основните производни операции на Групацијата се одвиваат во нашите сопствени производствен капацитет. Последните најмодерни технологии се вградени во дизајнот и работата на овој објект што му овозможува употреба на обновливи извори на енергија и намалување на влијанието врз животната средина.

Колачињата се важни за непречено извршување на страницата и за подобрување на вашето онлајн искуство. Кликнете "Прифати" за да продолжите или изберете "Дознај повеќе" за да ги видите деталните описи на колачињата.
Дознај повеќе Accept Cookies