Општествена одговорност

Развојот на локалната заедница и вклученост на заедницата директно не засегаат нас. Овие прашања придонесуваат во решавањето на одржливиот развој.

Ова е причината зошто САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА ги поддржува следниве принципи:

 

  • ГРУПАЦИЈАТА, како дел од заедницата, намерно учествува во неа и се фокусира на нејзиниот развој.  
  • ГРУПАЦИЈАТА, пред донесување на одлуки, секогаш ги признава и ги зема во предвид правата на припадниците на заедниците.
  • ГРУПАЦИЈАТА ги признава и ги зема во предвид карактеристиките на заедницата, како и историјата на заедницата, културата, религијата и традициите.

 

САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА зема учество во општествените активности со цел да го подобри квалитетот на животот на сите засегнати, обезбедувајќи поддршка за не профитабилни организации и фондации. Ги охрабруваме нашите вработени активно да учествуваат во добротворни проекти и да учествуваат во програми за заштита на животната средина.  

Колачињата се важни за непречено извршување на страницата и за подобрување на вашето онлајн искуство. Кликнете "Прифати" за да продолжите или изберете "Дознај повеќе" за да ги видите деталните описи на колачињата.
Дознај повеќе Accept Cookies